Annons

Apollo satsar på träningsresor

Nyheter om resor från redaktionen.

Apollo satsar på träningsresor

Inläggav admin » fre 15 nov 2013, 09:56

Intresset för träningsresor har vuxit kraftigt de senaste åren. Apollo har sedan lanseringen av flaggskeppet bland träningshotell, Playitas på Fuerteventura, tagit en ledande position inom träningsresor. Nu tar Apollo ytterligare kliv och lanserar fem nya träningshotell.

Intresset för att kombinera sol och bad med möjligheten att träna på sin semester är något som stadigt vuxit de senaste åren. Det anses av många vara en av de största resetrenderna just nu. Apollo tar nu ett steg ytterligare för att befästa sin position som ledande på träningsresor. Totalt lanseras fem nya träningshotell.

Till vintern 2013/14 lanserar Apollo tre nya hotell med träningsmöjligheter.

HD Beach Resort, Lanzarote Här erbjuds många olika typer av gruppträning utomhus och ett välutrustad gym

Sheraton Salobre, Gran Canaria Förutom en fin golfbana finns här ett stort utbud av olika träningsmöjligheter. Fokus på yoga, chi gong och liknande.

Hilton Phuket Arcadia, Phuket Thai-boxning, tennis och squash samt ett fint gym.

Sommaren 2014 kommer ytterliga två nya.

Levante Beach Resort på Rhodos Är ett familjehotell med sportfokus, sex tennisbanor och flera pooler

Blau Colonia Sant Jordi Resort & Spa på Mallorca Här erbjuds massor av träningsmöjligheter, bl a finns tillgång till 50-meters bassäng och cykelcenter

Redan i våras lanserade Apollo flera nya träningshotell inför sommaren 2013. Totalt har Apollo nu sammanlagt nio träningshotell. Gemensamt för alla Apollos träningshotell är att de har:

· Hög hotellstandard

· Bra faciliteter för sport och träning: löpning, gruppträning, spinning, tennis och ofta golf

· Kvalitativa och välutrustade gym

Förutom de faciliteter hotellen har, erbjuder Apollo egna gästspel på träningshotellen. Gästspelen är gratis för Apollos gäster. Gemensamt är att de har ett tema och Apollo enbart samarbetar med välkända partners inom träningsområdet. Det innebär att gästspel kommer att ledas av instruktörer från Aeorobic weekend, Running Sweden m fl.

- För oss är det viktigt att det är träningsresor värda namnet. Det handlar inte om hotell som har ett litet gym i källaren med några hantlar eller vattengympa ledd av personal från hotellets underhållningsteam. Det är hotell som profilerat sig på träning och där vi med våra gästspel erbjuder roliga, utmanande träningspass med professionella instruktörer, säger Kajsa Moström, informationschef på Apollo.

Apollo var först ut bland och lanserade träningsresorten Playitas på Fuerteventura redan 2009. Playitas har snabbt etablerat sig som det ledade träningshotellet bland såväl elit som motionärer. Ett kvitto på Playitas höga standard är att Sverige Olympiska Kommitté valt Playitas som anläggning att förlägga träningsläger och camps till inför Rio 2016.
admin
Webbplatsadministratör
 
Inlägg: 2
Blev medlem: tor 12 mar 2009, 18:01

Återgå till Resenyheter

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst