Annons

Res till Mexiko med Solresor

Forum om Mexiko, Mexico. Orter, platser och städer som Mexiko City, Cancun, Yucata halvön, Tlacopán, Tenochtitlán, Texcoco, Cozumel, Acapulco, Cancún, Palenque, Chichén Itzá, Uxmal, Cobá, Tulúm, La Paz, Tijuana, Merida, Salina Cruz mfl.

Res till Mexiko med Solresor

Inläggav Torre » tis 24 maj 2011, 20:13

Mexiko blir ny destination hos Solresor. Från och med nästa vinter erbjuder Solresor en tio dagars rundresa i landet som avslutas med tre dagars sol & bad i Cancun.

Rundresan börjar och slutar i huvudstaden Mexiko City. En av resans höjdpunkter är mayaruinerna i Chichen Itza på Yucatanhalvön, som för några år sedan utsågs till ett av världens sju underverk. Resenärerna får bland annat också besöka det av UNESCO skyddade kulturarvet Monte Albán.

- Det är en gedigen rundresa med många spännande platser inkluderade i programmet. De tre sista nätterna spenderas på ett fyrstjärnigt all inclusivehotell med allt man kan önska sig för en skön avslutning på en upplevelserik semester, säger Pauline Berndtsson, informationschef på Solresor.

Resorna sker under perioden januari-april 2012 med avgångar från Arlanda, Landvetter eller Kastrup. Pris från 16 985:- per person för 13 nätter i delat dubbelrum. 10 nätter på hotell av klassificering 3-5 med frukost och 3 nätter på fyrstjärnigt hotell med all inclusive.
Torre
 
Inlägg: 81
Blev medlem: fre 20 mar 2009, 11:59

Återgå till Mexiko

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst

cron