Annons

Egyptencharter från Kalmar Airport

Forum om Egypten. Platser och städer som Hurghada, Sharm El Sheik, El Gouna, Assuan, Asyut, Kairo, al-Mahalla al-Kubra, Giza, Luxor, Port Said, Shubra al-Khayma, Suez, Zagazig och al-Minya mm

Egyptencharter från Kalmar Airport

Inläggav Torre » fre 19 mar 2010, 09:19

Kalmarflyg som sedan 2007 trafikerat Kalmar Bromma satsar nu på charterflyg till Egypten. Kalmarflyg ger sig nu in i konkurrensen om charterresorna från flygplatsen i Kalmar. Startskottet för försäljning av resor inför vintern 2010/2011 sker den 20 februari och premiärturen går till Egypten med avresedatum den 31 oktober 2010.

-Vi ser att efterfrågan på charterresor från den lokala flygplatsen är större än utbudet. Därför vill vi som lokal aktör kliva in på arenan och satsa på att ge kalmarborna bra och prisvärda charteralternativ, allt för att spara tid, pengar och miljö, säger Anna Soltorp, chef på Kalmarflyg.

Längre resor kräver större flygplan: Egypten trafikeras i samarbete med Koral Blue av en Airbus 319 med plats för 153 passagerare. På samtliga destinationer finns ett stort urval av två- till femstjärniga hotell, allt ifrån lägenhetshotell till all inclusive. Totalt blir det 8 avgångar till Egypten under 2010.
Torre
 
Inlägg: 81
Blev medlem: fre 20 mar 2009, 11:59

Återgå till Egypten

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst

cron