Annons

Ving öppnar nytt Sunwing Resort i Egypten

Forum om Egypten. Platser och städer som Hurghada, Sharm El Sheik, El Gouna, Assuan, Asyut, Kairo, al-Mahalla al-Kubra, Giza, Luxor, Port Said, Shubra al-Khayma, Suez, Zagazig och al-Minya mm

Ving öppnar nytt Sunwing Resort i Egypten

Inläggav Torre » ons 18 aug 2010, 08:54

Ving forstätter satsa på Egypten och på barnfamiljer. I februari 2011 slås portarna upp till nya Sunwing Waterworld Resort Makadi Beach - det första Sunwinghotellet med egen vattenpark och All Inclusive. Dessutom öppnas ett nytt SunGarden Resort i Sharm El Sheik i oktober. Båda hotellen är bokningsbara från och med tisdag 17 augusti.

Nya Sunwinghotellet ligger direkt vid den mest familjevänliga delen av den populära stranden i Makadi Bay. Hotellet är byggt i orientalisk stil med detaljer som för tankarna till Tusen och en Natt.

– Det är det första temahotellet inom Sunwingfamiljen med en egen vattenpark och som vi hoppas lockar många badglada familjer, säger Peter Grandell vd för Resorts & Hotels inom Thomas Cook Northern Europe.

Vattenparken har inte mindre än 10 vattenrutschkanor och en massa andra roliga vattenupplevelser. Makadi Bay är annars känt för snorkling i världsklass. Här finns fantastiska korallrev, kristallklart vatten och ett rikt undervattensliv endast några meter från stranden.

– Sunwing Waterworld Resort kommer att erbjuda väldigt bra boende med 500 sviter att välja på. Vings gäster bor i snyggt inredda, rymliga, välutrustade och luftkonditionerade sviter som passar både stora och små familjer. Sviterna har egen walk-in-closet och är anpassade för fyra, fem eller sex personer, fortsätter Peter Grandell.

För de som reser med spädbarn finns som alltid speciella Happy Baby Suites. Vissa av sviterna, Royal Family Suites, har direkt access till poolen från terrassen eller en egen jacuzzi på takterassen.

Sunwing Waterworld Resort är det första av Sunwinghotellen som är ett All Inclusive hotell med flera olika temarestauranger att välja mellan. Och precis som på alla andra Sunwing Resorts finns Lollo & Bernie, MiniLand, aktiviteter och kvällsunderhållning för stora och små.

Sedan tidigare finns tio Sunwing Resorts på Mallorca, Gran Canaria, Teneriffa, Kreta, Rhodos, Cypern samt i Thailand och Turkiet.

Ving storsatsar på Egypten och volymerna har sedan förra året utökats med ca 30 procent till denna vinter. Resmålet är mycket populärt och toppade listan över de resmål som Vings gäster ansåg hade det bästa vädret i vintras. Det är en kort flygresa, väldigt exotiskt och garanterat solsäkert med fantastisk snorkling och kulturskatter. Och det passar alla - de historiskt intresserade, barnfamiljer, par och de som är lite äventyrliga.


Nya SunGarden Sharm Plaza Resort

Den 5 oktober öppnar ett nytt SunGarden i Sharm el Sheik, med gångavstånd till stranden där korallerna kommer så nära land att man badar från bryggor. Snorklingen här är en färgstark och lättillgänglig upplevelse.

SunGarden Sharm Plaza & Resort är en stor anläggning i orientalisk stil, med inte mindre än åtta restauranger av olika slag, åtta barer och lika många pooler. All Inclusive ingår i priset. Bor gör man antingen i rymliga dubbelrum för 2-4 personer med utsikt mot trädgården eller i deluxerum för 2-4 personer med balkong eller terrass mot trädgården.

Flera gånger i veckan arrangeras MiniDisco och familjeaktiviteter. Här finns också en barnklubb för pyssel, lek och film.

Medan Sunwing-hotellen följer samma koncept vart man än reser har SunGarden en stor variation i såväl storlek på hotell, läge och utbud av aktiviteter. Från det lilla familjehotellet en bit från stranden med ett fåtal faciliteter till större hotell direkt på stranden med många faciliteter.

Prisexempel:

Sunwing Waterworld Resort: Avresa 15/2 från Arlanda, familjepris från 28 240 kr 1-rumssvit med balkong samt All Inclusive.

SunGarden Sharm Plaza Resort: Avresa 14/12 från Arlanda, familjepris från 19 640 kr i dubbelrum utan balkong samt All Inclusive.
Torre
 
Inlägg: 81
Blev medlem: fre 20 mar 2009, 11:59

Återgå till Egypten

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst

cron