Annons

EBS bygger nytt supermodernt bartender center i Phuket

Forum om Thailand. Semesterorter som Bangkok, Kanchanaburi, Koh Samui, Hua Hin, Similan Islands, Koh Tao, Chiang Mai, Isaan området, Koh Mak, Koh Pah Ngang, Koh Chang, Koh Samet, Pattaya, Phuket, Khao Lak området, Surin Islands, Krabi, Phi Phi Islands, Koh Lanta, Koh Lipe, Koh Tarutao mfl

EBS bygger nytt supermodernt bartender center i Phuket

Inläggav Torre » tis 26 jan 2010, 11:10

EBS har precis slagit upp dörrarna för ett helt nytt, supermodernt bartendercenter i Phuket. Skolan är belägen på på södra delen av Patong Beach och har gångavstånd till stranden samt har massor av butiker, restauranger och nattliv i direkt närhet.

I det nya centret har vi kombinerat lyxigt boende för elever tillsammans med toppmoderna kurslokaler och en helt egen lounge och bar där eleverna kan umgås. För praktiken har vi byggt upp en 18 meter lång bar på centrets takterrass så att alla kan få tillfredställande praktiktid i baren och samtidigt ha en slående utsikt över Patong stad. På taket finns även en swimmingpool för svalkande dopp.
På centrtet finns även tillgång till TV-spel, internet, många olika sälksapsspel, DVD-bibliotek etc som eleverna får låna utan kostnad.

Centret är byggt med eleverna i åtanke och de har optimerat lokalerna för att kunna ge en bartenderutbildning av absolut högsta kvalitet, allt enligt EBS högt satta kvalitetsnormer.

Europeiska bartenderskolan växer varje dag och finns nu i Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo, Köpenhamn, London, München, Sunny beach, Phuket, Kos och Gungzhou i Kina.

Någon som är sugen?
Torre
 
Inlägg: 81
Blev medlem: fre 20 mar 2009, 11:59

Återgå till Thailand

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst

cron